Autotractoare
7 oferte
Remorci
7 oferte
Basculante
4 oferte
Utilitare
1 oferte
Echipamente
1 oferte
Închirieri
1 oferte

Despre noi

Echipa 4trucks a luat nastere din pasiunea pentru utilaje grele si de mari dimensiuni. Avem o experienta de peste 10 in vanzarea de camioane, basculante, remorci, semiremorci, utilaje grele industriale si putem spune cu mandrie ca majoritatea clientilor care au venit la noi au gasit intotdeauna ce isi doreau.

Suntem dinamici si prompti, incercam sa avem o gama cat mai variata de camioane spre vanzare si intotdeauna gasim cele mai bune solutii pentru clientii nostrii. Oferim si multe modalitati de plata. La alegerea clientului puteti plati prin transfer bancar, credit sau in sistem de leasing.

Un alt aspect important, la care noi tinem foarte mult aici la 4trucks, este consultanta oferita Beneficiarilor nostrii. Este foarte simplu sa discuti cu cineva despre vanzarea unui camion, insa gasesti foarte rar oameni care sa te consilieze, atat online cat si in shoowroom-ul nostru din Sos. De Centura nr 11B, Bragadiru, Ilfov. Produsele noastre sunt atent verificate inaintea vanzarii, acestea venind cu garantie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si un reprezentant 4trucks va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie, sau ne puteti face o vizita in shoowroom.


Cu deosebit repesct,
Echipa 4trucks.